MÉS DIABLES PER L'AQUELARRE, MÉS FOC A LA UNIVERSITAT

31.07.2014
L'Aquelarre potencia la sortida de la Universitat amb tres colles de diables.

Els Diables de Cervera Carranquers, sortiran de les Portes de la Universitat acompanyats per dues colles de diables més. Aquest any s'ha volgut potenciar la sortida de la Universitat, i pel que fa la part de foc seran el Ball de Diables del Vendrell i també el Drac Tallot del Vendrell qui, amb més de 35 anys d'experiència, se sumaran al centenar de Carranquers que realitzen la Baixada.

La colla de diables Keresus de Santa Coloma de Queralt serà l'altra colla de diables convidada, qui realitzarà els correfocs que precedeixen el 2n i 3r acte a Cal Racó. Els Keresus de Santa Coloma de Queralt és un grup de foc que va iniciar la seva activitat l'any 2002. Amb una experiència de més de 10 anys cremant, s'afegiran a la gran nit de foc de Cervera. En total, la nit de l'Aquelarre, es cremaran aproximadament 15.000 carretilles amb les masses de més de 150 diables.

Els Carranquers, pels quals l'Aquelarre representa l'actuació més important de l'any i en són també part essencial de la festa, actuaran la nit de divendres amb Lo Carranco Bilandó i realitzaran el correfoc de comiat davant la Universitat la tarda de diumenge. Pel que fa al grup infantil i juvenil actuaran a la cercavila de l'Aquelarret amb la Tarasca i la Colla Infantil Diables Cagarrieres de Cambrils, com a colla convidada al certamen per al petits diables i bruixots.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny