ENTRADES A LA VENDA PER LA CASA D'ESTIU DEL MASCLE CABRÓ

11.08.2014
El proper dilluns dia 18 d'agost s'iniciarà la venda d'entrades per a l'espai de pagament de l'Aquelarre.

La Casa d'estiu del Mascle Cabró, ubicada a l'església de Sant Domènec i amb vistes a l'escenari de Cal Racó, acollirà, per tercer any, l'espai de pagament de la festa. Un espai destinat a totes aquelles persones que desitgin viure l'Aquelarre des d'una perspectiva més tranquil•la i sense perdre's cap detall de l'espectacle ni dels correfocs de la Plaça de Cal Racó. També està adequat per a persones amb mobilitat reduïda.

Enguany el preu de l'entrada es mantindrà a 25€ per persona, tant per adults com per infants, i donarà dret a l'accés a l'església i a la terrassa. Els assistents podran gaudir de Tapes selectes amb productes de proximitat i cocktails i begudes premium amb gots de vidre.

Les entrades es podran adquirir a la Paeria de Cervera del 18 al 29 d'agost, en horari d'atenció al públic (de 8 del matí a 3 de la tarda) i el 30 d'agost al punt d'informació de La Fira del Gran Boc, a la Universitat.

Per altra banda, les inscripcions als tallers de l'Aquelarret continuen obertes. Les inscripcions es poden fer via on-line a través del web del Centre Municipal de Cultura, organitzador dels tallers i de la cercavila per als més petits.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny