CERVERA RESPIRA AQUELARRE

25.08.2014
Un centenar d'infants comencen els tallers de l'Aquelarret infantil

Aquest dilluns i durant tota la setmana, els més menuts de Cervera comencen ja a preparar el seu Aquelarre particular. Es tracta de l'Aquelarret, la cercavila infantil que té lloc la tarda de dissabte i, on tots els nens i nenes, que durant la setmana realitzen els tallers per construir les disfresses, assajar tabals o practicar xanques, podran lluïr els seus treballs a la cercavila.

Aquest any hi ha hagut un augment notable en les inscripcions per l'Aquelarret, essent gairebé un centenar de nens i nenes els qui participen en els tallers organitzats pel Centre Municipal de Cultura de Cervera.

Des de fa tres anys, i degut a la nova reglamentació del foc, els tallers de diables no es poden realitzar, tot i això la Colla Infantil dels Diables Carranquers, assagen de valent aquests dies per estar llestos pel gran moment de la Cercavila de dissabte a la tarda. Així mateix, els petits diables participen també en el mercat nocturn de dimarts 26, organitzat pels Comerciants de Cervera. Sens dubte un molt bon assaig general per arribar preparats a l'Aquelarret.

La cercavila de l'Aquelarret serà dissabte a les 6 de la tarda, i hi participaran els nens i nenes dels tallers, la colla jove dels tabalers de Bombollers, la colla infantil dels Diables Carranquers, les joventuts carranqueres amb La Tarasca, i com a colla convidada hi haurà la Colla Infantil Diables Cagarrieres de Cambrils.

En total hi participaran dos-cents infants en la cercavila. Al finalitzar els lluïments tots es podran remullar amb l'escumada i recuperar forces amb el berenar gentilesa del Pastoret de la Segarra.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny