L'AQUELARRE COMENÇA

29.08.2014
A poques hores de l'inici oficial de la festa d'aquest divendres a la nit, els cerverins i cerverines han gaudit, en clau interna i sota l'organització de les entitats implicades en la festa, els actes previs a l'Aquelarre, amb la celebració del Mercat nocturn de dimarts, organitzat pels comerciants de Cervera i on es va poder gaudir d'un ambient immillorable dins el pati principal de la Universitat, tot degustant plats i begudes dels diferents comerços cerverins. Durant la nit hi va haver també concert, batucada, conta-contes i correfoc infantil.

Dimecres va tenir lloc al carreró de les bruixes, i organitzat per l'associació cultural de joves AC/DC, Dimecres de Cendra, amb la recuperació dels primers aquelarres al carreró. Hi van participar una cinquantena de joves i el nombrós públic cerverí va poder gaudir de les activitats com el tir al conseller, rituals, tarot o titelles. També hi va haver la popular sardinada amb concert.

Dijous va ser el torn, sota l'organització de l'agrupació Seny Major, el Dijous Gras, amb la cercavila de les dones de les diferents entitats que participen en la baixada de dissabte. La festa va començar a les 11 de la nit amb un llarg correfoc i cercavila i va acabar a la Plaça del Fossar amb gresca catalana fins a la matinada.

La festa oficial comença doncs avui divendres a les 12 de la nit a la Plaça Major amb música del grup Orxata, correfoc dels Diables Carranquers i un nou espectacle de les BandTokades "Retorn-Up".
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny