CONSELL ASSESSOR DE L'AQUELARRE

02.02.2015
Les ulleres es van presentar en la reunió del Consell Assessor de l'Aquelarre de Cervera, que va tenir lloc dijous 22 de gener a la Paeria.

En la reunió va tenir lloc una valoració de l'Aquelarre 2014, la liquidació del pressupost, la definició dels calendaris previstos per a l'adjudicació de la direcció artística, gerència i direcció de la Fira del Boc del 2015 i la proposta de redacció d'un nou protocol de la festa.
El pressupost final de l'Aquelarre 2014 fou de 186.418,38 euros. Els ingressos van ser 76.350,96 (marxandatge, adjudicació i taxes de les barres, càmping, entrades Casa del Mascle Cabró, taxes parades Fira del Gran Boc, subvencions institucionals i patrocinis privats) i l'aportació de la Paeria de 110.067,42 euros.

El Consell Assessor de l'Aquelarre és l'ens organitzador de la festa. Està format per representants polítics municipals, de les entitats que participen a la festa, la direcció artística, la gerència i la direcció de la Fira del Gran Boc.
En representació de la Paeria hi ha el paer en cap, Ramon Royes, que presideix el Consell; el regidor de Cultura, Marc Holgado; la regidora de Festes, Elvira Costa; i els regidors Rosa Santana (CiU), Jaume Carcassona (SiF), Núria Regí (PSC), Juli Lago (ERC-AM) i Mateu Figuerola (PxCat).
Les entitats estan representades per: Cristina Robles (Band Tokades), Òscar Marsinyach (Diables de Cervera Carranquers), Joan Piqué (Geganters de Cervera), Gemma Pich (Grepp Teatre), Heika Villa (Sound de Secà) i Georgina Sánchez (Bombollers).
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny