L'AQUELARRE DE CERVERA INSPIRA UN NOU MODEL D'ULLERES

02.02.2015
El centre d'optometria de Barcelona iOptics, fundat pel jove cerverí Gerard Acín, ha dissenyat i comercialitza les ulleres Aquelarre, unes ulleres de fusta amb lent polaritzada full color.

Les ulleres estan inspirades en la tradicional festa de l'Aquelarre, que se celebra el darrer dissabte d'agost a Cervera. Cal destacar que part dels beneficis de la venda del nou producte es destinaran al projecte "Ull de l'Aquelarre". Aquesta nova iniciativa per a l'edició 2015 consisteix en la projecció de l'espectacle en unes pantalles ubicades en llocs amb menys aglomeració de gent perquè tothom pugui gaudir-ne. Dos persones es mouran per l'espai on es desenvolupa l'espectacle amb unes càmeres go-pro i les imatges que captin es projectaran a les pantalles.

Segons el seu creador, Gerard Acín, "les ulleres són la causa i els seus beneficis serviran per millorar la part didàctica i visual perquè tothom pugui gaudir d'un Aquelarre artístic potencial i visual". La iniciativa forma part d'un projecte més global que porta per títol Cervera Loves You (CLY).
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny