LA FIRA DEL GRAN BOC ARRIBA A LA MAJORIA D'EDAT

30.07.2015
La Fira esotèrica única pel seu contingut a tota Catalunya arriba, aquest any, a la 18a edició.

La Fira del Gran Boc de Cervera, que té lloc durant els dies de l'Aquelarre, acollirà més d'un centenar de professionals de la màgia, l'esoterisme, els productes naturals i artesans. L'espai de teràpies i món esotèric, ubicat al pati interior de la Universitat acollirà una trentena de professionals. Aquest és l'espai on els visitants podran consultar la seva carta astral, tirar el tarot i llegir la mà, entre altres activitats. El pati gran de la Universitat acollirà les parades d'artesania, tèxtil i revenda; mentre que a l'exterior hi haurà les parades d'alimentació en un espai més reduït que l'any passat. A mitjanit de dissabte la Fira acollirà el concert de caire tranquil i familiar amb el grup Surprise.

Com és ja habitual en les últimes edicions la Fira obre les portes dissabte a la tarda amb un Ritual d'Inauguració. Aquest any dut a terme també per Elvira Freire, mentre que l'escola Mariló Casals s'encarregarà de realitzar els tallers. En destaca el ritual hawaià del perdó "Ho'oponopono", un taller que els visitants podran fer sobre l' ancestral tècnica hawaiana que ens ensenya, amb quatre senzills passos, com esborrar els records negatius i triar els pensaments i situacions que necessitem.

Les conferències es realitzaran al Paranimf de la Universitat i seran molt diverses, des de "Nits paranormals", "preparar-se per la mort", "Montserrat, lloc sagrat" o una d'actualitat i relacionada amb les eleccions del 27S "Com son el candidats i les possibilitats que tenen de guanyar" amb l'anàlisi del llenguatge no verbal, la signatura i fins i tot se'ls tirarà el tarot per mirar com els aniran les eleccions.

El programa de la Fira i les altres seccions de l'Aquelarre es presentaran el proper dimarts dia 4 d'agost a les 9 del vespre a l'església de Sant Domènec de Cervera, sota la presentació del personatge Astarot, el fidel servidor del Mascle Cabró. No sabem encara però, si vindrà acompanyat o no...
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny