LA FIRA DEL GRAN BOC ARRIBA A LA MAJORIA D'EDAT

30.07.2015
La Fira esotŔrica ˙nica pel seu contingut a tota Catalunya arriba, aquest any, a la 18a ediciˇ.

La Fira del Gran Boc de Cervera, que tÚ lloc durant els dies de l'Aquelarre, acollirÓ mÚs d'un centenar de professionals de la mÓgia, l'esoterisme, els productes naturals i artesans. L'espai de terÓpies i mˇn esotŔric, ubicat al pati interior de la Universitat acollirÓ una trentena de professionals. Aquest Ús l'espai on els visitants podran consultar la seva carta astral, tirar el tarot i llegir la mÓ, entre altres activitats. El pati gran de la Universitat acollirÓ les parades d'artesania, tŔxtil i revenda; mentre que a l'exterior hi haurÓ les parades d'alimentaciˇ en un espai mÚs redu´t que l'any passat. A mitjanit de dissabte la Fira acollirÓ el concert de caire tranquil i familiar amb el grup Surprise.

Com Ús ja habitual en les ˙ltimes edicions la Fira obre les portes dissabte a la tarda amb un Ritual d'Inauguraciˇ. Aquest any dut a terme tambÚ per Elvira Freire, mentre que l'escola Marilˇ Casals s'encarregarÓ de realitzar els tallers. En destaca el ritual hawaiÓ del perdˇ "Ho'oponopono", un taller que els visitants podran fer sobre l' ancestral tŔcnica hawaiana que ens ensenya, amb quatre senzills passos, com esborrar els records negatius i triar els pensaments i situacions que necessitem.

Les conferŔncies es realitzaran al Paranimf de la Universitat i seran molt diverses, des de "Nits paranormals", "preparar-se per la mort", "Montserrat, lloc sagrat" o una d'actualitat i relacionada amb les eleccions del 27S "Com son el candidats i les possibilitats que tenen de guanyar" amb l'anÓlisi del llenguatge no verbal, la signatura i fins i tot se'ls tirarÓ el tarot per mirar com els aniran les eleccions.

El programa de la Fira i les altres seccions de l'Aquelarre es presentaran el proper dimarts dia 4 d'agost a les 9 del vespre a l'esglÚsia de Sant DomŔnec de Cervera, sota la presentaciˇ del personatge Astarot, el fidel servidor del Mascle Cabrˇ. No sabem encara per˛, si vindrÓ acompanyat o no...
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2017 - Web BC Disseny