S'INICIA LA VENDA D'ENTRADES PER A LA CASA D'ESTIU DEL MASCLE CABRÓ

10.08.2015
La Casa d'estiu del Mascle Cabró, ubicada a l'església de Sant Domènec i amb vistes a l'escenari de Cal Racó, acollirà, per quart any, l'espai de pagament de la festa. Un espai destinat a totes aquelles persones que desitgin viure l'Aquelarre des d'una perspectiva més tranquil·la i sense perdre's cap detall de l'espectacle ni dels correfocs de la Plaça de Cal Racó. També està adequat per a persones amb mobilitat reduïda.

El preu de l'entrada es mantindrà a 25€ per persona, tant per adults com per infants i donarà accés a la part exterior de l'Església. L'aforament màxim és de 300 persones, que podran asseure's en taules o bé a la graderia.

Les entrades es podran adquirir a la Paeria de Cervera fins el divendres 28 d'agost, de 10 a 14 hores, i dissabte 29 d'agost es podran comprar al punt d'informació de La Fira del Gran Boc, a la Universitat.

En el moment de la seva compra i pagament s'entregarà una tiquet-entrada que es bescanviarà per una polsera d'accés (intransferible) a la casa quan s'hi entri a partir de les 22 hores del dissabte 29 d'agost de 2015.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny