FOC I MÚSICA EN EL PRIMER DIA D'AQUELARRE

29.08.2015
Ahir divendres va començar oficialment la festa de l'Aquelarre de Cervera. Des de fa ja divuit anys, l'Aquelarre s'inicia en divendres i acaba en diumenge, augmentant l'oferta d'activitats degut a l'afluència de públic que cada any aplegava la festa. Així doncs el divendres toca estrenar la festa, concentrada a la Plaça Major, amb concert i un gran correfoc.

La música que ha acompanyat la festa des de les 12 de la nit i fins les 6 de la matinada ha estat de la mà dels grup menorquí Sonadors de Son Camaró, el grup de folk-rock Ebri Knight i DJ Campi qui Pugui.

El grup de diables Carranquers van oferir un gran correfoc de quasi una hora de durada, on s'alternava els balls dels diables i masses amb els balls del drac "Lo Carranco" al so dels tabals i de les gralles. El correfoc va finalitzar, per segon any, amb la recuperació de l'encesa del campanar.

La festa continua avui dissabte amb l'obertura de la Fira del Gran Boc a les 5 de la tarda, a les 6 sortida de la cercavila infantil "Aquelarret", i a partir de les 11 de la nit l'espectacle pirotècnic de la Universitat, foc, teatre de carrer, música i el Mascle Cabró.

Cal advertir però, que l'Aquelarre de nit on poden haver-hi aglomeracions i, per tant, no aconsellada per infants. L'espai de Cal Racó "Casa d'Estiu del Mascle Cabró" és un espai de pagament i està habilitat per persones amb mobilitat reduïda. Una forma més tranquil·la de gaudir de la festa. Les entrades es poden adquirir a la Fira del Gran Boc.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny