ALEA TEATRE TORNA A LA DIRECCIÓ ARTÍSTICA DE L'AQUELARRE

10.07.2014
Albert Parra, director de la companyia cerverina Alea Teatre, tornarà assumir de nou la direcció artística de l'espectacle de l'Aquelarre.

Aquest serà el 8è any no consecutiu que Alea Teatre dirigeix l'espectacle de dissabte de l'Aquelarre, i per Albert Parra en serà el cinquè, i aquesta edició la plateja també com un canvi, i és que la nova plaça de la Universitat assegurarà una espectacle basat amb els elements visuals, la música i el foc, i on milers d'espectadors el podran contemplar sense interferències visuals. L'estil que es veurà a la sortida de la Universitat serà el l'estil que també continuarà durant els 3 actes a Cal Racó, on s'espera de nou la sortida del Mascle Cabró; aquest any sota la temàtica de la creació dels astres i constel·lacions, i de com aquestes actuen en els símbols del zodíac i en les seves diferents ascendències entorn els quatre elements del planeta (aire, aigua, terra i foc ).

L'equip artístic www.leatherbags.biz el complementarà l'experiència de Xavi Hidalgo, en l'assessorament artístic, i l'Alba Cuñé amb el disseny de l'escenografia i el vestuari. Així mateix es comptarà amb una desena d'actors i actrius d'Alea i amb la participació de les entitats de Cervera en la baixada de la Universitat a Cal Racó.

Qui també torna a l'Aquelarre després d'un parell d'anys d'absència, és l'espai rock del Portalet. Amb aquest, en seran 6 els espais que acolliran concerts i música en directe la nit del 30 d'agost. El cap de cartell serà Els Senyors de les Pedres, tribut al grup català Sangtraït.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny