MÉS D'UN CENTENAR DE PROFESSIONALS PARTICIPARAN A LA FIRA EL GRAN BOC

17.07.2014
La renovada Plaça de la Universitat acollirà 60 metres lineals de parades d'alimentació durant la celebració de la 17a edició de la Fira del Gran Boc.

La Fira del Gran Boc de Cervera, que té lloc durant els dies de l'Aquelarre, acollirà més d'un centenar de professionals de la màgia, l'esoterisme, els productes naturals i artesans. L'espai de teràpies i món esotèric, ubicat al pati interior de la Universitat acollirà una trentena de professionals. Aquest és l'espai on els visitants podran consultar la seva carta astral, tirar el tarot i llegir la mà, entre altres activitats. El pati gran de la Universitat acollirà les parades d'artesania, tèxtil i revenda; per al moment n'estan inscrites quaranta-cinc, mentre que les parades de l'alimentació, situades a l'exterior de l'edifici, se situaran de cara a la façana i ocuparan 60 metres lineals, en total 20 paradistes més. La nova plaça ha permès augmentar significativament el nombre de parades d'alimentació.

Com a activitats destacades dins la programació de la Fira, dissabte a la nit es podrà veure el Ritual inici de la Fira del Gran Boc, amb Elvira Freire, qui realitzarà un ritual que aprofitarà les energies de la lluna creixent per permetre'ns impulsar les nostres il·lusions i desigs.

Al Paranimf de la Universitat, la sala Mariló Casals, els visitants podran assistir a les conferències entorn al món màgic i esotèric. Entre dissabte i diumenge passaran per la sala 5 conferenciants de renom com el periodista Sebastià d'Arbó. El programa d'activitats es complementa amb els tallers risoteràpia, hipnosi col•lectiva o de meditació, amb un total de set tallers per als visitants de la Fira.montre replique

Les inscripcions per la Fira del Gran Boc d'enguany, estaran obertes fins al proper 1 d'agost, data en que es donarà per tancat els espais que acullen els diferents professionals.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2018 - Web BC Disseny