M╔S D'UN CENTENAR DE PROFESSIONALS PARTICIPARAN A LA FIRA EL GRAN BOC

17.07.2014
La renovada Plaša de la Universitat acollirÓ 60 metres lineals de parades d'alimentaciˇ durant la celebraciˇ de la 17a ediciˇ de la Fira del Gran Boc.

La Fira del Gran Boc de Cervera, que tÚ lloc durant els dies de l'Aquelarre, acollirÓ mÚs d'un centenar de professionals de la mÓgia, l'esoterisme, els productes naturals i artesans. L'espai de terÓpies i mˇn esotŔric, ubicat al pati interior de la Universitat acollirÓ una trentena de professionals. Aquest Ús l'espai on els visitants podran consultar la seva carta astral, tirar el tarot i llegir la mÓ, entre altres activitats. El pati gran de la Universitat acollirÓ les parades d'artesania, tŔxtil i revenda; per al moment n'estan inscrites quaranta-cinc, mentre que les parades de l'alimentaciˇ, situades a l'exterior de l'edifici, se situaran de cara a la fašana i ocuparan 60 metres lineals, en total 20 paradistes mÚs. La nova plaša ha permŔs augmentar significativament el nombre de parades d'alimentaciˇ.

Com a activitats destacades dins la programaciˇ de la Fira, dissabte a la nit es podrÓ veure el Ritual inici de la Fira del Gran Boc, amb Elvira Freire, qui realitzarÓ un ritual que aprofitarÓ les energies de la lluna creixent per permetre'ns impulsar les nostres ilĚlusions i desigs.

Al Paranimf de la Universitat, la sala Marilˇ Casals, els visitants podran assistir a les conferŔncies entorn al mˇn mÓgic i esotŔric. Entre dissabte i diumenge passaran per la sala 5 conferenciants de renom com el periodista SebastiÓ d'Arbˇ. El programa d'activitats es complementa amb els tallers risoterÓpia, hipnosi colĽlectiva o de meditaciˇ, amb un total de set tallers per als visitants de la Fira.montre replique

Les inscripcions per la Fira del Gran Boc d'enguany, estaran obertes fins al proper 1 d'agost, data en que es donarÓ per tancat els espais que acullen els diferents professionals.
INSTAGRAM
FACEBOOK
"L'AQUELARRE DEL SEGLE XXI"

Aquelarre de Cervera 2017 - Web BC Disseny